Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu recapta més de 6.000 euros per a la Marató de TV3

La Seu recapta més de 6.000 euros per a la Marató de TV3

Les entitats ciutadanes de la Seu han recollit un total de 2.892,96 euros, mentre que els actes realitzats per l’AMPA i els alumnes del col·legi La Salle han aconseguit un total de 3.220, 34 euros
Marató de TV3 a la Seu
17/12/2007 14:49

Els actes populars organitzats aquest cap de setmana pel conjunt de la ciutadania de La Seu d’Urgell de La Seu d’Urgell en pro de La Marató de TV3, que en aquesta edició està dedicada a la lluita contra les malalties cardiovasculars, han recollit un total de 6.113, 3 euros. Al respecte, la regidora de Participació Ciutadana i Gent Gran, Teresa Casassas, ha agraït la implicació de totes les entitats participants amb La Marató de TV3 i d’aquesta manera demostrar un any més que la Seu és una ciutat solidària.

Concretament els actes organitzats per les entitats ciutadanes de la ciutat van recollir un total de 2.892,96 euros i els actes realitzats per l’AMPA i els alumnes del col·legi La Salle van aconseguir un total de 3.220, 34 euros.

Recordem que el gruix dels actes en pro de La Marató de TV3, impulsats per les Regidories de Participació Ciutadana i Gent Gran, es van iniciar dissabte amb una matinal esportiva i una xocolatada amb coca que va tenir lloc al pavelló polisportiu, organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Urgell. Tothom que hi va participar va realitzar una aportació de 7 euros.

Ahir diumenge, diada de La Marató de TV3, es va portar a terme el ventall més ampli dels actes en benefici del cor amb la celebració d’un quinto al centre cívic El Passeig, a càrrec dels alumnes d’ESO del col·legi La Salle. Per la seva part, la Policia Municipal va instal·lar kars a l’avinguda Pau Claris, mentre que l’Associació Cavallista de l’Alt Urgell va organitzar passejades a cavall pel carrer Regència d’Urgell de la nostra ciutat.

La jornada en pro de les malalties cardiovasculars va seguir també a la plaça Catalunya de La Seu d’Urgell amb parades de venda d’ornaments de Nadal a càrrec de l’Ampa de La Salle, xocolata amb coca (per 2 euros), una ballada de gegants i grallers i els Amics de la Sardana van organitzar ballades amb música de CD.

Per últim, l’Orquestra de Cambra Cadí també va oferir ahir al migdia un concert a la Sagrada Família (convent de la Punxa) i el fons recaptat ha anat també a la lluita contra les malalties cardiovasculars.

Cal recordar també que el primer acte dedicat al cor va tenir lloc el passat dimecres al centre cívic El Passegi i que va consistir en una xerrada informativa sobre les malalties cardiovasculars. Tothom que hi va assistir, va poder prendre’s la pressió arterial. Aquest acte va estar organitzat per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, encapçalada per Anna Vives, amb la col·laboració de l’Oficina d’Acció Ciutadana de La Seu i el Centre d’Atenció Primària.

Els actes en pro de La Marató de TV3 que han tingut lloc aquests dies a La Seu d’Urgell han estat organitzats pel Consell Esportiu de l’Alt Urgell, l’Associació Urgellenca de Dones, l’Associació Orquestra Cadí, l’Ampa i alumnes del col·legi La Salle, l’Associació de l’Esplai de la Gent Gran, la Policia Municipal, els Geganters i Grallers de l’Alt Urgell, Amics de la Sardana i l’Associació Cavallista de l’Alt Urgell. En aquesta programació també hi ha col·laborat RàdioSeu, Forn Vilarrubla, Forn Serafí, Gràfiques Fornesa, Magatzems Nadal, Cooperativa Lletera Cadí, l’Associació d’Hosteleria, el Centre de Recursos Pedagògics i Grifone.