Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu renova la plana web

La Seu renova la plana web

L’Ajuntament vol potenciar a través de www.laseu.cat ‘una eina de comunicació directa’ amb els ciutadans
Presentació del nou web de la Seu (2008)
03/03/2008 11:15

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet avui la presentació oficial de la nova plana web municipal, www.laseu.cat, que renova continguts i potencia la comunicació directa amb els ciutadans. L’alcalde de la Seu, Jordi Ausàs, i el regidor d’Innovació Tecnològica, Lluís Biosca, han donat a conèixer el nou portal urgellenc, en el qual hi destaca el canvi de disseny, que prioritza la informació sobre la ciutat, tràmits i serveis online, administració, activitats i notícies, i, a més, facilita la cerca a través de perfils i necessitats.

Ausàs ha manifestat que el nou web és “una eina potent de proximitat amb la ciutadania que permet la interactivitat, a través de la bústia, la consulta d’opinions o bé els tràmits de l’administració”. Així mateix, ha volgut destacar que la nova configuració de continguts “obre la porta a nombrosos enllaços de les pàgines web de la resta de la població, donant informació sobre el teixit associatiu, econòmic i esportiu de la Seu”.

Per la seva banda, el regidor d’Innovació Tecnològica, Lluís Biosca, ha indicat que la plana de l’Ajuntament estarà contínuament actualitzada pels caps d’àrea del consistori, fet que garantirà “la rigorositat i immediatesa del servei”. La creació de la pàgina web s’ha vinculat de forma directa a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori, que poc a poc anirà ampliant les possibilitats de fer tràmits administratius online. “Això no vol dir, però, eliminar el cara a cara amb els responsables municipals, sinó facilitar gestions senzilles per evitar desplaçaments innecessaris als usuaris”, ha subratllat Biosca.

El web del consistori contempla l’accés dels usuaris a través de diferents perfils, com ara visitants, ciutadans, joves, gent gran, família i empreses. Una altra opció de cerca de continguts és l'elecció de les necessitats d’informació concretes del visitant, com ara “Què es pot fer a la Seu”; “Estudiar i formar-se”; “Conèixer la ciutat”; “On dormir, menjar o fer oci”; “Fer empresa i/o negoci”; “Treballar a la Seu”; “Jubilar-se”; “Habitatge a La Seu”; “Ajuts municipals i beques”; “Pagament de rebuts municipals”; “Tràmits municipals”; “Què s’està fent a l’Ajuntament?”; “Participació Ciutadana”; i “Urgències”.