Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu reuneix els professionals d'espais verds de Catalunya

La Seu reuneix els professionals d'espais verds de Catalunya

El congrés tindrà lloc a la sala de Sant Domènec des d'aquest dijous i fins dissabte
El Cadí
24/03/2009 16:51

La Seu d'Urgell acollirà des d'aquest dijous i fins dissabte el 14è Congrés de l'Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC), que es desenvoluparà a la sala de Sant Domènec. El congrés, que compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de La Seu i Turisme de La Seu, serà inaugurat i presentat per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, i per la presidenta d'APEVC, Dina Alsawi.

El congrés, que va dirigit als professionals que treballen des de diferents àmbits per millorar els espais verds, presenta com a temàtiques principals: la gestió del recurs de l'aigua, les espècies i material vegetal implantats, la previsió i control d'usos i funcions a generar, la utilització de materials adients, entre d'altres.

Així doncs, el certamen també debatrà sobre l'explotació d'abastaments alternatius d'aigua, la gestió del seu consum, la utilització de les espècies més adients per a les nostres condicions ambientals o la categorització en la gestió dels nostres espais verds en funció dels recursos aplicats i els seus usos.

Des de l'organització, es preveu la participació de prop de 200 professionals que es donaran cita a la Seu d'Urgell durant els tres dies que es desenvoluparà el catorzè congrés de l'Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya.