Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma al Dia Mundial de la SIDA

La Seu se suma al Dia Mundial de la SIDA

Les àrees de Joventut de l’Ajuntament i el Consell Comarcal instal•len taules informatives en diferents espais públics
Sida - Llaç
01/12/2007 08:30

Les àrees de Joventut de l’Ajuntament de la Seu i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell han organitzat unes taules informatives tot coincidint amb el Dia Mundial de la SIDA que es commemora aquest dissabte.

Aquestes taules s'instal.len als ajuntaments d’arreu de l’Alt Urgell, així com també a la seu del Consell Comarcal, als ABS de La Seu i Oliana, a la Fundació Sant Hospital, als centres educatius de secundària, al Casal de Joves l’Escorxador, al Punt Jove Actiu i als bars i pubs de la comarca. En aquestes taules informatives, els joves hi podran trobar documentació, preservatius i llacets de color vermell.

Enguany, el lema del Dia Mundial de la SIDA és ‘Evitem la discriminació, tots junts ho aconseguirem’ , i pretén vetllar pels drets humans i les llibertats fonamentals de la persona per combatre el rebuig i la por, tot emfatitzant el món laboral, on es poden donar situacions d’exclusió social relacionades amb el VIH.

D’altra banda, a l’Escorxador hi ha instal•lada fins el 9 de desembre l’exposició Sex o no sex? on s’assessora als i les joves sobre els hàbits de salut en la sexualitat.