Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma al Gran Recapte d'Aliments

La Seu se suma al Gran Recapte d'Aliments

El material que es reculli aquest divendres i dissabte es gestionarà des del projecte local Aliments per a la Solidaritat S'hi pot col·laborar als espais habilitats als supermercats Caprabo, PlusFresc, DisSeu i Charter
Banc dels Aliments de la Seu
28/11/2013 18:48

La Seu d'Urgell se suma aquest divendres i dissabte al Gran Recapte d'Aliments que es fa arreu de Catalunya. En el cas de l'Alt Urgell, el material recollit es gestiona a través del projecte local Aliments per a la Solidaritat.

La greu situació econòmica persistent fa que els Bancs d’Aliments esdevinguin un recurs necessari per a moltes famílies. El president del Consorci d'Atenció a les Persones, Jesús Fierro, manifesta que “en situacions de dificultat és quan les persones hem de mostrar més sensibilitat i el Gran Recapte és una bona oportunitat per exercir-la”.

A la Seu, com a la resta de Catalunya, es pot col·laborar en la recollida divendres i dissabte, en tres supermercats de la ciutat: Caprabo, PlusFresc i Dis-Seu. També s'hi ha sumat el Supermercat Charter de Montferrer.

Els aliments més necessaris són recollits en un llistat que es podrà trobar als mateixos supermercats col·laboradors. Actualment, Aliments per a la Solidaritat atén, aproximadament, unes 300 famílies en situació de vulnerabilitat.

Prèviament, dijous al vespre el local d'Aliments per a la Solidaritat, al carrer Canonges, acollirà una reunió informativa per a totes les persones que vulguin participar com a voluntaris al Gran Recapte.

Aliments per a la Solidaritat és un projecte comú entre el Consorci d'Atenció a les Persones (integrat per l'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal), Càritas, Creu Roja i La Seu Solidària.