Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu se suma als actes pro Marató de TV3

La Seu se suma als actes pro Marató de TV3

Avui comencen les activitats amb una xerrada sobre les malalties cardiovasculars a càrrec del doctor Muñoz
Marató TV3
12/12/2007 11:50

El teixit social, comercial, cultural i esportiu de La Seu d’Urgell ha organitzat un seguit d’actes populars en pro de La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la lluita contra les malalties cardiovasculars. La primera de les activitats programades és avui, a les vuit del vespre, al centre cívic El Passeig. El doctor del Centre d’Atenció Primària de la Seu, José Muñoz, realitzarà una xerrada informativa sobre les malalties cardiovasculars. Tothom que hi assisteixi, podrà prendre’s la pressió arterial. Aquest acte està organitzat per la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, encapçalada per Anna Vives, amb la col•laboració de l’Oficina d’Acció Ciutadana de La Seu i el Centre d’Atenció Primària.

El gruix dels actes en pro de La Marató de TV3, impulsats per les Regidories de Participació Ciutadana i Gent Gran, s’iniciaran dissabte, 15 desembre, amb una matinal esportiva. De dos quarts de deu del matí a la una del migdia s’instal•laran firetes lúdico-esportives. També està prevista una xocolatada amb coca, a dos quarts de dotze del migdia al pavelló al polisportiu, organitzada pel Consell esportiu de l’Alt Urgell. Per a poder participar-hi s’ha previst un passi col•lectiu per 7 euros.

Diumenge, 16 de desembre, diada de La Marató de TV3, es realitzarà a les 11 del matí un quinto al centre cívic El Passeig, a càrrec dels alumnes d’ESO del col•legi La Salle. De les onze a dos quarts de dues, la Policia Municipal instal•larà karts a l’avinguda Pau Claris, mentre que l’Associació Cavallista de l’Alt Urgell organitzarà passejades a cavall pel carrer Regència d’Urgell de la nostra ciutat.

La jornada en pro de les malalties cardiovasculars també comptarà durant el matí a la plaça Catalunya de La Seu amb parades de venda d’ornaments de Nadal a càrrec de l’Ampa de La Salle. Es farà una xocolatada amb coca (per 2 euros), una ballada de gegants i grallers, i els Amics de la Sardana organitzaran ballades amb música de CD.

Per últim, l’Orquestra de Cambra Cadí oferirà un concert a dos quarts d’una del migdia, a la Sagrada Família (al convent de la Punxa) per recaptar fons que aniran també dedicats a la lluita contra les malalties cardiovasculars.

Els actes en pro de La Marató de TV3 que tindran lloc aquest dies a La Seu d’Urgell estan organitzats pel Consell Esportiu de l’Alt Urgell, l’Associació Urgellenca de Dones, l’Associació Orquestra Cadí, l’Ampa de La Salle, alumnes d’ESO de La Salle, l’Associació de l’Esplai de la Gent Gran, la Policia Municipal, els Geganters i Grallers de l’Alt Urgell, Amics de la Sardana i l’Associació Cavallista de l’Alt Urgell. En aquesta programació també hi col•laboren RàdioSeu, el Forn Vilarrubla, el Forn Serafí, Gràfiques Fornesa, Magatzems Nadal, Cooperativa Lletera Cadí, l’Associació d’Hosteleria, el centre de recursos Pedagògics i Grifone.

La regidora de Participació Ciutadana i Gent Gran, Teresa Casassas, ha volgut agrair públicament la implicació de totes les entitats participants amb La Marató de TV3 per demostrar, ha dit, un any més que la Seu és una ciutat solidària.