Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Seu s'emporta el derbi amb el Castellciutat per 3-0

La Seu s'emporta el derbi amb el Castellciutat per 3-0

L'equip urgellenc s'assegura la promoció d'ascens, que jugarà el mes vinent --- L'Organyà empata 3-3 a Albesa, l'Oliana guanya a Ivars per 0-1, el Peramola empata 1-1 a Sanaüja i el Nargó perd a Bellvís per 6-2
La Seu-Castellciutat
21/05/2007 09:36

El derbi entre La Seu i el Castellciutat s'ha saldat amb victòria de l'equip urgellenc per 3-0. Els locals van dominar el partit, però no van sentenciar fins a la part final.

El matx va començar amb un gol de Navinés als cinc minuts de joc. El Castellciutat va avançar posicions per intentar empatar, però sense aconseguir ocasions clares de gol. La intensitat es va mantenir fins al minut setanta, quan Alís va marcar el 2-0. Al cap de cinc minuts, Jaume va sentenciar amb el tercer gol. El president de La Seu, Paco Carrasco, es mostra satisfet pel resultat i per tornar a la promoció d'ascens. A l'altre grup de la demarcació de Lleida, el segon classificat serà el Balàfia.

De la seva banda, el president del Castellciutat, Miquel Parra, lamenta el resultat final, però valora molt positivament la temporada. L'equip arriba a la recta final en novè lloc, amb 34 punts, i ha aconseguit sense problemes la permanència.

També pel que fa a segona, l'Oliana va guanyar a Ivars per 0-1 i continua quart, amb 52 punts. A la categoria superior, a primera, l'Organyà es manté sisè, amb 57 punts, després d'empatar a 3 a Albesa. A tercera també hi va haver un empat, l'1-1 del Peramola a Sanaüja. El Nargó va perdre a Bellvís per 6-2.

Tots els equips de la comarca acabaran la lliga diumenge amb partits de pur tràmit: Organyà-Andorra; Castellciutat-Bellcairenc; Oliana-Rialp; Bellpuig-La Seu; Peramola-Torà, i Linyola-Nargó.