Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Seu tindrà enguany més de 2.000 alumnes entre cinc centres

La Seu tindrà enguany més de 2.000 alumnes entre cinc centres

Els col.legis del municipi ultimen els preparatius per iniciar el curs dimecres Les escoles han dut a terme obres d’ampliació, pavimentació i reforma
Albert Vives - Obres
07/09/2007 19:25

El municipi de la Seu d’Urgell tindrà més de 2.000 alumnes aquest curs 2007-08, entre l’educació infantil, la primària i l’ESO. Els centres educatius començaran el curs aquest dimecres vinent.

L’alumnat es reparteix entre els col.legis Albert Vives, Pau Claris, La Salle i Castellciutat i l’IES Joan Brudieu. Una de les dades destacades del nou curs és que el P3 compta enguany amb 165 nous infants.

Als col.legis públics, gran part de les obres de manteniment i millora han anat a càrrec de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, mentre que part de l’obra nova s’ha dirigit des del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Les principals actuacions són al CEIP Pau Claris (319 alumnes), on s’està construint una nova ala que acollirà el menjador i el gimnàs. L’ampliació a l’espai que ha cedit el Seminari Diocesà finalitzarà el mes de febrer vinent. De moment, però, ja ha quedat enllestit el nou pati de jocs dels alumnes d’educació infantil, així com la rehabilitació de la pista poliesportiva.

Al principal centre de primària de la comarca, el CEIP Albert Vives (546 alumnes), s’està acabant de pavimentar l’accés intern al centre i també s’ha instal•lat un nou enllumenat. Alhora, s’han adaptat dues aules a l’espai que ocupa l’escola llar amb l’objectiu d’impartir dos cursos escolars. A més a més, s’ha arranjat la teulada de l’edifici d’educació infantil i s’han renovat els sanitaris.

A l’Escola de Castellciutat (23 alumnes) aquest estiu s’han dut a terme obres de manteniment i alguna reforma a les aules.

La regidora d’Educació de la Seu, Mireia Alba, assegura: “Hem treballat a fons per fer realitat les obres urgents que eren imprescindibles per iniciar el nou curs escolar de manera òptima”. Alba hi afegeix: “Des de l’Ajuntament urgellenc se seguirà treballant per tal que el Departament d’Educació de la Generalitat realitzi les obres de reforma que encara necessiten les nostres escoles”.