Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Trobada Empresarial al Pirineu organitza una jornada virtual

La Trobada Empresarial al Pirineu organitza una jornada virtual

El debat, accessible des de la plataforma Zoom, comptarà amb les intervencions d'Alfred Pastor, Pere Godoy i Ramon Tremosa. Es farà el 12 de juny, un dels dies en què estava previst inicialment l'esdeveniment a la Seu d'Urgell
Jornada virtual de la Trobada Empresarial al Pirineu
28/05/2020 14:15

La Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà una jornada virtual en un dels dos dies en què havia de tenir lloc la 31a edició del certamen a la Seu d'Urgell. La sessió tindrà com a títol 'Del sotrac a l’impuls econòmic' i es farà el 12 de juny vinent, de les 5 a 2/4 de 7 de la tarda. 

El debat girarà al voltant de tres grans temes que han centrat l'actualitat dels darrers tres mesos: l’economia, la sanitat i Europa. Els ponents d'aquestes conferències seran Alfred Pastor, professor emèrit de l'IESE School Business; Pere Godoy, president de la Societat Espanyola d’Epidemiologia, i Ramon Tremosa, professor d’Economia de la Universitat de Barcelona i diputat al Parlament Europeu entre els anys 2009 i 2019. Les ponències es podran seguir des de la plataforma Zoom, a la qual s'hi donarà accés mitjançant el web trobadaalpirineu.com.

La Trobada a la Seu, programada pel 29 i 30 d'octubre

Pel que fa a la celebració de la 31a Trobada al Pirineu, l'organització va comunicar aquest mes passat el canvi de dates, atesa la impossibilitat de dur-la a terme amb condicions raonables de seguretat en les dates en què estava prevista inicialment, que eren els dies 11 i 12 de juny. Ara preveuen que es faci el 29 i i el 30 d'octubre, un any més a la Seu d'Urgell i amb la Sala de Sant Domènec com a escenari principal.