Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La UNED completa els primers cursos per a majors de 55 anys

La UNED completa els primers cursos per a majors de 55 anys

El programa Sènior va destinat a persones grans que volen ampliar els seus coneixements En la primera edició ha comptat amb 31 participants i el curs vinent s'ampliarà amb més matèries
Uned-Sènior
16/07/2009 15:23

El Centre Associat de la UNED de La Seu i Andorra ha celebrar aquest dijous l'acte de lliurament de diplomes als 31 primers alumnes matriculats als cursos UNED Sènior. La subseu pirinenca ha estat pionera, juntament amb Tortosa, a desenvolupar aquesta nova oferta formativa adreçada a persones majors de 55 anys, sense necessitar tenir l'accés universitari.

El director del centre de la UNED a la Seu, Joan Mingorance, detalla que el programa està “pensat per a totes aquelles persones, jubilades o no, que tenen un esperit inquiet i ganes de continuar aprenent”. Mingorance ha confirmat la continuïtat dels cursos per al curs vinent, que s'iniciaran el mes d'octubre i es dividiran en dos quadrimestres.

Els 31 alumnes s'han format en matèries tan diverses com ara la prevenció de la salut, la medicina natural, la informàtica, la gimnàstica mental i l’estimulació d ela memòria. El curs vinent es repetirà aquestes matèries i s’incorporarà llengua i literatura, filologia i història del pensament actual, coneixement personal i patrimoni artístic al Pirineu.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de la Seu, Mireia Alba, elogia “aquesta bona i innovadora iniciativa, que comporta que la Seu ofereixi una oferta educativa a tots nivells, que s'inicia a la llar d'infants i arriba fins a la universitat”. Alba va animar totes les persones que han obtingut el diploma a seguir gaudint d'aquesta formació.