Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La UNED de la Seu organitza una nova conferència sobre la UE

La UNED de la Seu organitza una nova conferència sobre la UE

Déborah Presta, experta en cooperació internacional, parlarà de la política exterior europea i especialment de la resolució del conflicte armat de Colòmbia. La xerrada serà dimarts vinent, dia 25, a les 7 de la tarda
UNED la Seu
18/04/2017 18:37

El centre associat de la UNED de la Seu d'Urgell programa una nova conferència sobre la Unió Europea, en aquest cas centrada en la política comuna i l'acció exterior. Déborah Presta Novello, experta en cooperació internacional, oferirà la xerrada L’Acció de la Unió Europea davant dels conflictes interns i internacionals actuals: especial referència al conflicte de Colòmbia. L'acte serà el proper dia 25 d'abril, dimarts, a les 7 de la tarda a les instal·lacions de la UNED al Centre Cultural Les Monges.

Déborah Presta és Llicenciada en Dret, té un Màster en Integració Europea i un altre Màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional. Ha participat com a docent en el projecte Campus Iberus-Capacitació Colòmbia, amb la col·laboració de l’Organització d’Estats Iberoamericans. És membre de diversos grups de recerca i del Centre d’Excel·lència Jean Monnet-UdL de la Comissió Europea.

La finalitat de la conferència és analitzar el paper de la UE,com a actor internacional de primer ordre davant dels conflictes internacionals que estan actius actualment, fent una especial referència al conflicte de Colòmbia. La conferenciant vol destacar l’aportació d'Europa en l’anomenat “post-conflicte”, amb les accions específiques en el marc de la Política Exterior i de Seguretat Comuna, com ara el nomenament d’un representant especial per al procés de pau i la creació del fons Fiduciari per a la pau a Colòmbia.