Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La UNED La Seu-Andorra treballa en un nou model de tutor

La UNED La Seu-Andorra treballa en un nou model de tutor

El centre compta amb uns 600 alumnes de les comarques pirinenques i el Principat
Centre Cultural 'Les Monges'
26/02/2008 15:16

El director del centre associat de la UNED a la Seu d’Urgell, Joan Mingorance, ha destacat en el marc de la reunió anual del Patronat de la Universitat que el centre alturgellenc s’ha començat a adaptar al nou espai educatiu europeu. És per aquest motiu que d’aquí a uns mesos aplicarà un nou concepte de tutor. Segons ha comentat Mingorance, el paper del mestre que fa les tutories “serà molt diferent, ja que se centrarà en una sola assignatura i haurà de conèixer molt bé l'alumnat, acostant-se al model del tutor anglosaxó”.

El centre associat de la UNED La Seu-Andorra compta amb uns 600 alumnes del Principat i les comarques del Pirineu, una xifra que Mingorance considera òptima “tenint en compte la ubicació i les limitacions demogràfiques”. Cada any acaben la carrera una quinzena d’estudiants. El director de la Universitat defensa el sistema educatiu posant de relleu que “la nostra universitat, a través de les noves tecnologies, és la que més a prop està dels alumnes, que no s’han de moure de casa per estudiar”.

El Patronat de la UNED la Seu-Andorra va aprovar ahir en la reunió anual un pressupost de 330.000 euros per al funcionament del centre, ubicat a l’edifici cultural ‘Les Monges’.