Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La urgellenca Anna Ginestà serà el jurat jove del Festival Ull-Nu

La urgellenca Anna Ginestà serà el jurat jove del Festival Ull-Nu

La jove ajudarà a escollir el mes vinent els premiats de cada categoria (ficció, animació, videoclip, videoart i documental)
Anna Ginestà (Foto: Festival Ull-Nu)
17/01/2017 12:45

L’Associació Carnet Jove Andorra i l’Associació Ull-Nu han seleccionat la urgellenca Anna Ginestà, de 21 anys, com a membre del jurat del Festival Ull-Nu. La decisió s'ha pres tenint en compte l'interès i la curiositat d'aquesta jove estudiant de Comunicació Audiovisual pel món del cinema.

Anna Ginestà, que ja ha treballat en ràdio i televisió, en mitjans com RàdioSeu i RTVA, s’ha mostrat molt contenta per la selecció i ha explicat que "és una bona ocasió per entendre com es desenvolupen aquest tipus de certàmens".

La urgellenca acompanyarà al jurat oficial durant els dies de projeccions dels curtmetratges (17 i 18 de febrer) i ajudarà a escollir els premiats de cada categoria (ficció, animació, videoclip, videoart i documental).

Des de fa cinc anys, un jove s’incorpora al jurat del festival cinematogràfic Ull-Nu, després de demostrar els seu coneixement i experiència en el món audiovisual, a més de ser usuari del Carnet Jove Andorra.