Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Val d'Aran acollirà el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva d'Esports d'Hivern

La Val d'Aran acollirà el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva d'Esports d'Hivern

La titularitat del Centre serà del Conselh Generau d'Aran
21/11/2011 19:41

La Secretaria General de l'Esport ha aconseguit, després de diverses setmanes de negociacions amb el Consejo Superior de Deportes i la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, que el Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva d'Esports d'Hivern tingui la seva seu a la Val d'Aran.

La titularitat del Centre serà del Conselh Generau d'Aran, amb qui s'ha treballat conjuntament per tal d'aconseguir la classificació pertinent i aquest nou reconeixement. La bona feina feta com a Centre de Tecnificació d'Esquí Alpí de la Generalitat de Catalunya ha contribuït a que sigui considerat un nou Centre Especialitzat.

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha manifestat que ''és molt important que un Centre d'aquestes característiques recaigui en aquesta zona de Catalunya, amb tanta tradició en els esports d'hivern''. ''Vull felicitar el Consel Generau d'Aran per la feina feta en els últims anys, que han estat preludi d'aquesta bona notícia. Finalment hem culminat el desig de tots els amants dels esports d'hivern de la Val d'Aran i això ens ha de permetre continuar treballant perquè apareguin i es consolidin bons esportistes d'alt nivell'', ha afegit Tibau.

La visita tècnica feta el dia 2 de novembre amb tots els agents relacionats amb aquest Centre, amb la presència d'una representació del Consejo Superior de Deportes i del Consell Català de l'Esport, va servir per refermar el treball tècnic i institucional fet els darrers temps.