Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La variant d'Encamp millorarà en el seu aspecte i seguretat

La variant d'Encamp millorarà en el seu aspecte i seguretat

14/05/2008 18:38

El Govern català ha licitat aquest dimecres, a través d’un concurs nacional, els treballs de millora de la CG2 a la desviació d’Encamp, en tot el seu tram, 1.250 metres en total, compresos des de la rotonda situada a la zona sud de la vila fins a la rotonda situada a la zona nord.

Aquests treballs de millora s’integren en la segona fase del Programa d’embelliment general de l’entorn de les carreteres generals i dins de les iniciatives del Programa 2020, conegut popularment amb el nom d’”Operació Fina”.

Els treballs previstos, que tindran una durada de quatre mesos i un cost estimat de 383.000 euros, contemplen el disseny i el muntatge d’una tanca metàl·lica, la reposició de les peces de la voravia deteriorades, la col·locació d’una barrera de seguretat, la pintura de la paret dels blocs de formigó i de les baranes, la reparació de les juntes de dilatació dels viaductes i el condicionament d’un accés, entre altres.

D’aquesta manera, per una banda es millorarà la mobilitat i la seguretat dels vianants i dels vehicles; i per una altra, l’aspecte general de la variant, aconseguint un embelliment estètic de la zona.