Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La Volta Ciclista a Catalunya passarà el 25 de març per la Seu d'Urgell

La Volta Ciclista a Catalunya passarà el 25 de març per la Seu d'Urgell

Les afectacions del pas de ciclistes per la ciutat s'especificaran en un fulletó que s'enviarà a totes les llars urgellenques. S'hi podrà veure el recorregut, l’horari, els aparcaments de vehicles i les restriccions en la circulació
Volta Ciclista a Catalunya
16/02/2021 16:08

L'edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, que es va ajornar l’any passat a causa de l’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19, se celebrarà enguany i passarà per la Seu d’Urgell. La cursa es podrà veure a la capital alturgellenca el dijous 25 de març, coincidint amb l’etapa reina.

L’Ajuntament urgellenc farà arribar properament a totes les llars un fulletó informatiu on s’expliquen les diferents afectacions que comportarà el pas dels ciclistes per la ciutat. El tríptic inclourà el recorregut exacte de la ronda catalana, amb un plànol i els noms dels carrers afectats. A més a més, s'hi podrà consultar l’horari de pas i els aparcaments que s’habilitaran, a més de les restriccions de circulació.

Pel que fa al recorregut de la quarta etapa de la Volta, el pilot arribarà procedent de Ripoll per l’avinguda de Guillem Graell (venint des de l'N-260) i continuarà per l’avinguda de Garriga i Massó. Seguidament, els ciclistes baixaran per l’avinguda de Pau Claris, el carrer de Sant Ot, el passeig de Joan Brudieu, el Camí de la Palanca, el carrer de Circumval·lació, el carrer d'Iglesias Navarri i l'avinguda del Salòria. L'etapa prosseguirà per l’avinguda del Valira, via de sortida novament cap a l'N-260, i finalitzarà a Port Ainé.

Esprint especial a l'avinguda del Salòria

Cal destacar que a l’avinguda del Salòria, davant el número 94, es disputarà un esprint especial. L’horari de pas dels corredors de la Volta serà, segons els organitzadors, entre les 14.44 i les 15.00 hores. Aquestes previsions es podran veure afectades en funció del ritme de la jornada.

Pel que fa a l’aparcament de vehicles, quedarà prohibit l’estacionament, a partir de les 10 del matí del dijous 25 de març, en tots els carrers per on passarà la ronda catalana. L'organització preveu habilitar zones d’aparcament a l’Horta del Valira, al pàrquing de l’Escola Mossèn Albert Vives, al Mercadona i al pàrquing del Doctor Peiró.

La Volta també comportarà el tall de circulació i els accessos als carrers per on passarà el pilot ciclista a partir de les 13.30 hores del mateix dia de l'etapa. A més, la restricció afectarà les sortides dels guals dels carrers implicats.

L’Ajuntament de la Seu recomana planificar els desplaçaments i fer-los a peu per reduir al màxim les afectacions de trànsit. D’altra banda, es garantirà l’accés i mobilitat dels vehicles d’emergència.

Cerca de voluntaris

Tota la informació sobre el pas de la Volta Ciclista a Catalunya a la Seu d’Urgell es pot trobar al web del Servei d’Esports i o bé trucant als telèfons de la Policia Local (973 35 04 26) i el Servei d’Esports (973 35 00 10).

Cal recordar que tothom que vulgui participar com a voluntari o voluntària en el control de la cursa, pot registrar-se al web del Servei d’Esports.