Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Acadèmia de Ciències Mèdiques convida el Màgic Andreu per a la cloenda del curs

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques convida el Màgic Andreu per a la cloenda del curs

La sessió oferirà una conferència sobre la magiateràpia als hospitals, impulsada per l'ONG Somriures sense Fronteres L'acte, obert a tothom, serà aquest dijous a les 9 del vespre, a la Sala de Sant Domènec
Màgic Andreu
09/06/2009 12:09

La filial de l'Alt Urgell de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears celebrarà aquest dijous la sessió de cloenda del curs 2008-09. Per a l'ocasió, la delegació ha convidat el Màgic Andreu, que oferirà una conferència sobre la magiateràpia als hospitals. L'acte, obert a tothom, serà a les 9 del vespre a la Sala de Sant Domènec.

El conegut mag és també president de l'ONG Somriures sense Fronteres. Des d'aquest vessant, el Màgic Andreu treballa per animar els infants que es troben ingressats als centres hospitalaris per llargs períodes de temps. El president de l'Acadèmia a l'Alt Urgell, el doctor José Muñoz, convida tothom a gaudir d'aquesta sessió que unirà divulgació i espectacle, i per a la qual s'han repartit invitacions.

L'Acadèmia de Ciències Mèdiques compleix deu anys d'implantació a l'Alt Urgell i al Pirineu. L'entitat, amb filials arreu dels Països Catalans, està molt arrelada al col.lectiu de metges i treballa tant per millorar la qualitat de la professió com per divulgar les ciències de la salut.