Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'AE Sedis Bàsquet rep nou premis en la Festa del Bàsquet lleidatà

L'AE Sedis Bàsquet rep nou premis en la Festa del Bàsquet lleidatà

Tania Pérez, Pili Colmenero, Marta Viles, Laura Garcia i Bernat Sabrià, han estat guardonats a nivell individual Reconeixement també per al Sedis Cadítours, el Sedis Hidrolleida, el Sedis La Seu i l'Escola de Bàsquet
Sedis - Premis Festa del Bàsquet 2014
16/06/2014 09:52

El Sedis Bàsquet ha rebut un total de nou premis en la Festa del Bàsquet lleidatà, que s'ha dut a terme aquest divendres a Tàrrega. L'esdeveniment ha guardonat i reconegut les millors actuacions territorials durant la temporada 2013-2014, tant a nivell individual com per equips.

Pel que fa als premis individuals, Tania Pérez ha estat designada millor jugadora de la Lliga Femenina; Pili Colmenero, millor jugadora de 1a Catalana; Marta Viles, millor jugadora júnior interterritorial, i Laura Garcia, millor jugadora mini femení.  Bernat Sabrià ha estat nominat finalista en la categoria de millor jugador mini masculí.

Per equips, el club urgellenc ha estat premiat com a campió territorial mini femení, amb Sedis Cadítours, i com a campió del Torneig Federació cadet  femení, amb Sedis Hidrolleida. Així mateix, el Sedis La Seu ha rebut un reconeixement per l'ascens a la Copa Catalana masculina i l'Escola de Bàsquet per ser el centre que més equips ha presentat aquesta temporada en una sola trobada d'escoles.