Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Agència de Residus de Catalunya comunica l'entrada de residus de la Val d'Aran al dipòsit controlat de Tremp

L'Agència de Residus de Catalunya comunica l'entrada de residus de la Val d'Aran al dipòsit controlat de Tremp

 
14/03/2008 11:19

L’Agència de Residus de Catalunya ha comunicat a l’empresa explotadora del dipòsit controlat de residus municipals i la planta de compostatge de Tremp (Pallars Jussà) que a partir del proper 15 de març els residus municipals de la Vall d’Aran es dipositaran en aquestes instal·lacions. Fins ara els residus de la Val d’Aran tenien com a destí el dipòsit controlat de Balaguer (La Noguera), i la seva admissió per part de Tremp es justifica pel principi de proximitat i suficiència que regeix la gestió dels residus municipals. El centre de tractament de Tremp ha de garantir una gestió adequada dels residus municipals, d’acord amb el Programa de Gestió de Residus Municipals de Catalunya.

El Consorci per a la Gestió de Residus Municipals a les comarques del Pallars Jussà, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça es constituirà el proper 27 de març, i el seu objectiu serà gestionar de forma unificada les activitats i serveis en matèria de residus. El Consorci estarà presidit per Xavier Pont —actual president del Consell Comarcal del Pallars Jussà—, d’acord amb el que estableixen els Estatuts que en regulen el funcionament. L’ordre del dia d’aquesta reunió contempla la constitució de la junta de govern del Consorci, el nomenament de càrrecs, la designació de la seva estructura, i els tràmits de gestió administrativa del nou organisme.