Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Tributària atendrà a la Seu els contribuents

L'Agència Tributària atendrà a la Seu els contribuents

Una oficina donarà servei des del Centre Cultural 'Les Monges' als habitants de l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà i part del Berguedà i la Cerdanya
Centre Cultural 'Les Monges'
19/02/2008 12:31

La Seu disposa des d’avui d’una oficina de l’Agència Tributària que donarà servei a 56.154 contribuents de l’Alt Urgell, el Solsonès, el Pallars Sobirà i part del Berguedà i la Cerdanya lleidatana. Les noves instal.lacions, cedides per l’Ajuntament de la Seu, s’han ubicat de forma provisional en una sala de 50 metres quadrats de la tercera planta Centre Cultural ‘Les Monges’, amb accés des del carrer dels Canonges.

El Director General de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, Luis Pedroche, ha assistit aquest matí a l’acte de posada en marxa de l’Administració. Pedroche ha volgut expressar la seva satisfacció per la inauguració del local, que ha dit que “respon a la voluntat de descentralitzar el volum de contribuents de les oficines centrals de Lleida”. Així mateix, el responsable de l’Agència Tributària ha incidit en l’objectiu de "facilitar el compliment de les obligacions tributàries".

La Seu donarà resposta a quatre comarques que estan lluny de l’oficina central de Lleida, tenint en compte també l’augment de la feina a causa del creixement econòmic que s’ha viscut els darrers anys. Avui també ha començat a funcionar una nova oficina a Tàrrega, pas previ a la campanya de la renda que s’enceta l’1 d’abril.

L’Oficina tributària de la Seu farà tasques d’informació i assistència en la seva fase inicial. De forma progressiva assumirà funcions de control de renda, censos i recaptació. De moment hi treballaran 8 funcionaris, que passaran a ser 15 un cop s’ampliïn les competències. D’aquí a sis mesos és previst que les instal.lacions es traslladin al carrer dels Tres Ponts, 7.

L’Administració de la Seu atendrà 39.720 habitants. Del cens dels contribuents, 7161 són empresaris i professionals.