Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Tributària convoca sis places d'interí per a la nova oficina de la Seu

L'Agència Tributària convoca sis places d'interí per a la nova oficina de la Seu

El termini de presentació d'instàncies s'acaba el divendres dia 28
21/12/2007 13:15

L'Agència Tributària ha comunicat la convocatòria de sis places laborals de funcionari interí  per a l'obertura de la nova oficina de la Seu d'Urgell.  El termini de presentació d'instàncies s'acaba divendres vinent, dia 28.

Els aspirants a alguna d'aquestes places han de tenir la nacionalitat espanyola -o bé d'algun dels altres estats de la Unió Europea-, ser major de 16 anys, no excedir l'edat de jubilació forçosa i tenir un nivell mínim d'estudis de secundària. S'exclou les persones inhabilitades per a l'exercici de la funció pública.

Per a la sol.licitud s'ha adjuntar una fotocòpia del DNI, fotocòpia compulsada de la titulació exigida i la declaració jurada conforme no s'ha estat exclòs d'una administració pública.

El procés selectiu serà per oposició, amb un qüestionari de 50 preguntes, que es farà probablement el 19 de gener a les 10 del matí a la Universitat de Lleida.

Els documents de sol.licitud es poden presentar fins el dia 28 a la delegació de l'Agència Tributària a Lleida (plaça Cervantes, 17) o bé per correu certificat i a la Subdelegació del Govern estatal.