Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Agència Tributària envia cartes als treballadors fronterers

L'Agència Tributària envia cartes als treballadors fronterers

Segons ha publicat El Periòdic, Hisenda insta alguns residents de la Seu a justificar ingressos i despeses
Punt fronterer al riu Runer
14/01/2008 09:25

L'Agència Tributària ha iniciat una campanya de seguiment dels treballadors fronterers, segons una informació que ha publicat aquest cap de setmana El Periòdic d'Andorra.

En la notícia es detalla que la Guàrdia Civil, en els controls fronterers, registra molts dels conductors que passen cada dia la duana per anar a treballar, juntament amb les matrícules dels vehicles. Especialment de persones que viuen a la Seu d'Urgell però que suposadament figuren com a residents a Andorra. Segons les mateixes informacions, molts d'aquests ciutadans han rebut al cap de pocs dies una carta en què se'ls insta a justificar algunes despeses personals, així com a canviar la matrícula del vehicle, en cas que tinguin placa andorrana i resideixin a Espanya.

No obstant això, el delegat de l'AEAT a Lleida, Francisco Javier Caicedo, nega que hi hagi hagut un augment del control sobre els fronterers.

Aquest enviament de cartes coincideix amb el fet que ben aviat s'obrirà una delegació de l'Agència Tributària a la Seu. També es produeix en un context en què ha augmentat el nombre de persones que deixen Andorra per venir a viure a la Seu, a causa del fort cost de l'habitatge al país veí.