Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament adjudica obres de pavimentació de dotze carrers de la Seu

L'Ajuntament adjudica obres de pavimentació de dotze carrers de la Seu

Al llarg dels propers dos mesos es faran reparacions als vials per valor de 226.000 euros La majoria de punts on s'intervindrà són a l'eixample urbà de la ciutat
Carrer Canal Baridana
18/06/2014 17:01

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha adjudicat les obres de pavimentació de diverses avingudes i carrers de la trama urbana de la ciutat. Concretament, les obres han estat adjudicades a l'empresa Sorigué S.A. per un import total de 226.003 euros. El termini d'execució serà de dos mesos.

Les obres es duen a terme pel desgast que sofreixen els paviments del vials de la ciutat, especialment durant les èpoques hivernals. Després que els serveis tècnics municipals fessin una anàlisi, es portaran a terme dos tipus d'intervencions. En uns casos es projecta la repavimentació de tota la sessió de la calçada, mentre que en d'altres es projecten arranjaments de zones puntuals.

El tinent d'Alcalde d'Urbanisme i Via Pública, Jesús Fierro, manifesta que “l'Ajuntament aposta pel manteniment dels carrers de la ciutat com un element de qualitat urbana i de qualitat de vida". Per aquest motiu l'equip de govern ha decidit destinar una part del pla d'inversions d'aquest any a la millora de determinats punts de la via pública.

Els carrers que es repavimentaran són: Germandat de Sant Sebastià, Llorenç Tomàs i Costa, Circumval·lació, Comtat d'Urgell, passeig del Parc, Canal Baridana, passeig Joan Brudieu, el tram final del carrer Sant Joan Baptista de la Salle i Migdia, l'avinguda Garriga i Massó, el carrer Perafita, Mare Janer, passatge dels Verns i carrers de Ponent i Garbí.