Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament amplia les possibilitats de pagaments de tributs, preus públics i sancions

L'Ajuntament amplia les possibilitats de pagaments de tributs, preus públics i sancions

El plenari ha aprovat un conveni de col.laboració amb 'La Caixa' amb l'objectiu de modernitzar i posar al dia les relacions i els tràmits entre administració i ciutadà
La Caixa
06/02/2008 17:21

El ple de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell celebrat el passat dilluns ha aprovat la subscripció d’un conveni de col·laboració amb ‘la Caixa’ per a la prestació de serveis de cobrament de tributs, preus públics i sancions, amb l’objectiu de poder ampliar i agilitzar el sistema de recaptació i cobrament municipal. D’aquesta manera, ‘la Caixa’ passa a ser l’òrgan gestor d’aquests pagaments municipals, juntament amb les altres entitats bancàries col·laboradores (Caixa Manresa, Caja Galicia, Caixa Girona, Caixa Penedès, BBVA, Caixa de Catalunya, Caixa de Sabadell, Banesto i Banco Santander).

A més a més, aquest conveni també preveu que més endavant aquests pagaments es puguin fer directament des de casa, és a dir, a través d’internet, i sense que sigui necessari desplaçar-se fins a l’oficina bancària o l’Ajuntament. Aquest servei de banca a distància de ‘la Caixa’ es realitzarà a través de ‘Línia Oberta’ i a través del portal de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell www.laseu.cat

En aquest sentit, el tinent d’alcalde d’Hisenda, Jesús Fierro, afirma que amb la subscripció d’aquest conveni amb ‘la Caixa’ “donem un pas més, iniciat per la posada en funcionament fa uns mesos de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, per modernitzar i posar al dia les relacions i els tràmits entre l’administració i el ciutadà”.

Els ciutadans de La Seu també podran seguir realitzant els seus pagaments a l’Ajuntament urgellenc a través de qualsevol oficina d’aquesta entitat i d’altres bancs i caixes col·laboradors, i a través dels caixers multiservei ‘ServiCaixa’.

Així doncs, l’Ajuntament de La Seu encarrega a ‘la Caixa’ els serveis per facilitar la recaptació i cobrament als contribuents dels impostos, taxes, preus públics i contribucions especials del propi ajuntament.