Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu amplia l'enquesta de valoració de la Festa Major

L'Ajuntament de la Seu amplia l'enquesta de valoració de la Festa Major

Els veïns poden fer la seva valoració de les activitats d'enguany i aportar propostes per a la propera edició. El formulari es pot respondre per internet o bé a l'OAC
Correfoc de la Festa Major de la Seu 2016
20/09/2016 17:30

La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell torna a obrir una enquesta adreçada a tots els urgellencs i urgellenques per tal que valorin la darrera Festa Major i alhora puguin fer arribar suggeriments i propostes de millora per a la programació de l’any vinent.

Enguany, l’enquesta es pot respondre per internet, com també es pot contestar en el tradicional format de paper. El formulari en paper està a disposició de tothom que el vulgui omplir tant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) com a l’Espai Ermengol. Una altra novetat és la realització de tres enquestes més específiques. Cadascuna d’elles pretén fer una valoració de les activitats que s’han adreçat a cada col·lectiu, concretament per a cada consell municipal: el d’Infants, el de Joves i el de Gent Gran.

La regidora de Festes i Tradicions del consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta que “la valoració és la part final de la Festa Major, i l'objectiu és que l’enquesta sigui una eina útil de participació ciutadana”. Iscla convida els urgellencs i urgellenques a fer arribar la seva opinió, "tot valorant els actes i fent propostes per a les futures edicions” en base a les vivències de cadascú.

El contingut

Per poder omplir l’enquesta cal posar en primer lloc l’edat del participant. Tot seguit, es pot respondre una pregunta de valoració general i puntuar la festa de l'1 al 5 (1 malament, i 5 molt bé).

També s'hi pregunta per la valoració de les activitats (concerts, sardanes, balls, havaneres, etc.) que es porten a terme en els diferents espais de la ciutat com ara la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes. Alhora, es pot valorar propostes específiques com ara el SeuRock, el SeuTrònic, el SeuFolk, les activitats esportives i culturals i el teatre. I es pot respondre per quines vies de promoció s'han assabentat de la Festa Major i de les seves activitats.

Finalment, l’enquesta pregunta quina és l’activitat o activitats que més han agradat als participants, i quina o quines són les que menys.