Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu anima el veïnat a moure's a peu per la Festa Major

L'Ajuntament de la Seu anima el veïnat a moure's a peu per la Festa Major

Es vol facilitar així la mobilitat i evitar problemes de circulació al nucli urbà. Per als visitants es recomana estacionar a l'aparcament del Cementiri o bé a l'Horta del Valira
Festa Major de la Seu d'Urgell
23/08/2018 14:15

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet una crida als urgellencs i urgellenques perquè durant el dies de la Festa Major deixin el cotxe a casa i es desplacin a peu per accedir als diferents espais de celebració dels actes festius. Amb aquesta petició, el consistori espera vol que la mobilitat de vehicles quedi limitada als visitants i s'eviti així problemes de circulació al nucli urbà.

Pel que fa a les zones d’aparcament per als qui vinguin d'altres poblacions, es podran estacionar els cotxes a l’aparcament del Cementiri, concretament a la part que dóna a la carretera N-260, mentre que l’aparcament lateral queda reservat per als camions dels firaires. En cas de no trobar plaça en aquella zona, es recomana aparcar a la zona de l'Horta del Valira, a la part oest de la ciutat.

Pel Camí Ral de Cerdanya, que connecta el centre històric de la ciutat amb l’espai de les Firetes i la zona de Casetes, els dies de festa no s’hi podrà circular entre les 11 de la nit i les 7 del matí, tret de dimarts 28, quan ja s’hi podrà tornar a circular a partir de les 3 de la matinada.

A més a més, al llarg dels propers dies estan totalment tancats al trànsit de vehicles -tret de veïns i cotxes autoritzats- el passeig Joan Brudieu, els carrers Major i Canonges, la plaça Catalunya, el Pati Palau, el Camí Sota Palau i el Camí Clos.

Altres recomanacions

D'altra banda, es recomana que no s’aparqui als llocs amb prohibició explícita d’estacionar, ni tampoc a les cantonades, passos de vianants, davant de les tanques habituades per a organitzar la circulació.

Pel que fa a l’accés als pàrquings dels carrers afectats, en la mesura del possible, es demana treure els vehicles abans de les 9 del matí i tancar-los a partir de les 9 de la nit. En casos d’urgència es podrà sortir en qualsevol moment. Si per accedir a un pàrquing cal enretirar alguna tanca o senyal, caldrà tornar-les a col·locar en la seva posició inicial.