Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu asfalta l'entrada a l'edifici de l'Escola Albert Vives

L'Ajuntament de la Seu asfalta l'entrada a l'edifici de l'Escola Albert Vives

S'ha adequat 600 m2 del pati que hi ha a davant del bloc principal L'actuació ha tingut un cost de 6.000 euros
Escola Albert Vives - Entrada
16/04/2012 17:28

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha asfaltat recentment una part del pati de l'escola Albert Vives de la capital alturgellenca. Concretament, es tracta d'una superfície de 600 m2 situada davant de l'entrada de l'edifici principal.

El treballs, que s'han dut a terme a la zona d'esbarjo dels infants, ha tingut un cost de 6.000 euros. Abans d'habilitar aquest tros de pati, s'han realizat treballs d'anivellament del terreny.