Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu celebra la construcció del CEIP la Valira

L'Ajuntament de la Seu celebra la construcció del CEIP la Valira

L’Alcalde de la Seu, Albert Batalla, exigeix, però, que el centre sigui de dues línies “tal i com es va comprometre la Generalitat de Catalunya” La previsió és que l'escola encabeixi un total de 225 alumnes
CEIP 'la Valira' - Nens
30/06/2009 15:05

L'Ajuntament de la Seu d’Urgell s’ha felicitat per l’acord del Consell de Govern de la Generalitat de Catalunya que ha permès aquest dimarts aprovar la construcció definitiva del CEIP La Valira, que s’ubicarà en uns terrenys de la nova zona de creixement de l’Horta del Valira. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, s’ha mostrat satisfet per l’anunci, ja que assegura que “beneficiarà la qualitat educativa de la ciutat i donarà continuïtat als dos grups de P3 i de P4 que ja funcionaran al col.legi, ubicat en uns mòduls prefabricats des d’aquest passat curs escolar al carrer de l’Orri de la capital urgellenca”.

Tanmateix, Batalla s’ha mostrat crític amb el fet que el projecte per al nou centre escolar, pressupostat en 3.946.307 euros, només preveu una línia d’escolarització d’infantil i una línia de primària, “i no dues, tal i com s’havia compromès el departament d’Educació”. Segons explica Batalla, tot i que la Generalitat ha indicat que aquesta limitació s’ha posat per qüestions merament pressupostàries “cal que res s’interposi en l’acord establert amb l’Ajuntament”. L’alcalde remarca que “es mantindrà en tot moment l’exigència que l’escola sigui de dues línies”. La previsió és que el centri acabi encabint un total de 225 alumnes.

El Consell de Govern de la Generalitat ha autoritzat avui l'empresa pública ICF Equipaments SA a executar la construcció del centre.