Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu obre un expedient per tancar un prostíbul irregular al centre històric

L'Ajuntament de la Seu obre un expedient per tancar un prostíbul irregular al centre històric

Els veïns havien denunciat reiteradament les molèsties de l'activitat sense permís en un pis del carrer Canonges. El consistori aporta proves que l'habitatge només es fa servir per a serveis sexuals
Carrer dels Canonges
04/05/2016 10:50

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha confirmat l'obertura d'un expedient a la propietat d'un pis ubicat al carrer Canonges en el qual s'hi exerceix presumptament de manera irregular la prostitució, segons ha informat el diari Segre. La situació l'havien denunciat reiteradament els veïns i ara el consistori ha ordenat el cessament de l'activitat, en no complir les especificitats de la llei d'espectacles i activitats recreatives de la Generalitat perquè pugui ser legalitzat.

Els habitants del carrer han exposat, tant a la Policia Municipal com als Mossos d'Esquadra i al Síndic Municipal de Greuges, les molèsties que genera l'exercici de la prostitució en el número 9 del vial, ubicat en ple centre històric. L'expedient, segons fonts municipals, ha de suposar la clausura forçosa de l'activitat, atès que s'ha acumulat prou proves que demostren que el pis només es fa servir per al negoci sexual i no com a habitatge.