Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu comença a repintar tots els passos de vianants i la senyalització horitzontal

L'Ajuntament de la Seu comença a repintar tots els passos de vianants i la senyalització horitzontal

Al llarg dels propers dies s'adequarà la totalitat del nucli urbà, un cop completades les obres d'asfaltatge És previst que els treballs estiguin enllestits en un termini de quinze dies
Repavimentació de carrers a la Seu
06/08/2014 16:55

L'Ajuntament de la Seu iniciarà la setmana entrant s’iniciaran els treballs de pintura i senyalització horitzontal de tots els carrers de la Seu, després de la pavimentació total o parcial d’algunes d’aquestes vies.

Les tasques de pintura s’han iniciat amb les línies d’aparcament. Això respon a que dins l’adjudicació de la zona blava es contempla que qualsevol actuació realitzada a la via pública que afecti aquestes zones cal que estigui autoritzada per l’empresa concessionària, i que el seu ús sigui restablert amb la màxima celeritat possible.

Des del consistori es remarca que el tipus de pintura emprada per a les zones d’aparcament i la que s’usa pels passos de vianants són diferents: l’una és pintura normal, i l’altra és antilliscant, tant per a vianants com per a vehicles.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, ha manifestat que “per tal de preservar la seguretat dels vianants i fins que l’empresa encarregada de la pintura no hagi fet la feina, des de l’Ajuntament s’ha senyalitzat alguna de les zones més concorregudes de la ciutat". Fierro ha tornat a "agrair la paciència i la comprensió que mostra la ciutadania enfront les molèsties causades durant aquests dies d’obres”, que han de culminar amb una millora integral del nucli urbà.

La previsió és que durant els propers quinze dies els carrers de la Seu quedin enllestits, just a les portes de la Festa Major de la ciutat.