Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu contracta tres joves dins del programa de Garantia Juvenil

L'Ajuntament de la Seu contracta tres joves dins del programa de Garantia Juvenil

Tindran un contracte remunerat de sis mesos a jornada completa i treballaran en tasques vinculades a l'àmbit de l'adaptació de l’administració local a la llei de transparència, la implantació dels expedients electrònics i el nou reglament de protecció de dades
Contractes dins del Programa Garantia Juvenil
05/11/2018 13:35

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha contractat tres joves titulats, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. L’objectiu de la iniciativa és millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Els tres joves, que tenen un contracte remunerat de sis mesos a jornada completa, treballaran en diferents tasques al consistori urgellenc, emmarcades en l'àmbit de l'adaptació de l’administració local a la llei de transparència, la implantació dels expedients electrònics i el nou reglament de protecció de dades.

Programa de Garantia Juvenil

Cal recordar que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va sol·licitar una subvenció al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per tal d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. 

Els aspirants havien de complir quatre requisits: tenir menys de 30 anys, ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats a les oficines de Treball, i estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o bé tenir un certificat de professionalitat.