Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu crea 32 llocs de treball temporals durant l'estiu

L'Ajuntament de la Seu crea 32 llocs de treball temporals durant l'estiu

S'ha contractat monitors per als casals d'estiu, personal per a la piscina i places per a l'atenció a la gent gran i la llar d'infants, entre d'altres perfils
Ajuntament de la Seu
27/07/2017 18:34

Un total de 32 persones han estat contractades aquest estiu per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per cobrir diferents llocs de treball. Les tasques que realitzen aquestes persones les desenvolupen en diferents àrees i tenen diversos perfils professionals.

Des del Servei d’esports s’ha contactat 13 persones, de les quals 6 ocupen places de monitor dels casals esportius, 5 treballen a la piscina municipal i 2 persones més en activitats per a gent gran. L’Àrea d’Infància i Joventut ha creat 13 places més, que en aquest cas s’hi ha destinat 5 persones als casalets de la llar d’infants, 7 persones als casals infantils d’estiu i 1 persona per al casal jove d’estiu.

Ocupació per a persones en risc d’exclusió

D’altra banda, l’Ajuntament urgellenc també ha contactat 6 persones en risc d’exclusió social a través de l’empresa d’inserció Integra Pirineus. Aquests empleats treballen a les brigades municipals del neteja viària, d’obres i del servei de jardineria.