Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu crea un web d'agenda d'activitats

L'Ajuntament de la Seu crea un web d'agenda d'activitats

La pàgina informarà específicament dels esdeveniments previstos a la ciutat El servei disposa d'una versió per a mòbils i s'enllaçarà amb el web municipal
Agenda de la Seu
29/05/2014 16:31

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell acaba de posar en funcionament el web agenda.laseu.cat on es poden consultar tots els esdeveniments que tenen lloc al municipi. L'objectiu de la nova pàgina és facilitar, tant a veïns com a visitants, la informació sobre tot allò que passa a la Seu d'Urgell tant des d'un punt de vista cultural com esportiu o bé social.

A la pàgina d'inici, a la part de dalt a la dreta, hi apareix un calendari del mes en curs on hi ha marcats els dies que hi haurà alguna activitat o esdeveniment a la Seu. A l'esquerra, hi surten els propers esdeveniments més destacats.

La pàgina es complementa amb les activitats i esdeveniments col·locats per ordre cronològic. Els usuaris també poden accedir-hi a través d'un filtre on es pot seleccionar el tipus d'activitat i l'edat. Les temàtiques són: cinema, conferències i congressos, cursos i tallers, esports, exposicions, fets i tradicions, fires i mercats, lletres música, teatre i dansa i altres.

La nova agenda també disposa d'una versió adaptada per dispositius mòbils i properament tindrà un enllaç directe per accedir-hi des del web municipal www.laseu.cat.