Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu demana l'opinió dels veïns per a la Festa Major 2016

L'Ajuntament de la Seu demana l'opinió dels veïns per a la Festa Major 2016

Des del web municipal es pot fer aportacions i comentaris sobre la darrera edició i propostes per a la propera. Es planteja un llistat de preguntes relacionades amb les activitats i espais de la celebració
Festa Major 2015
19/10/2015 18:16

La Regidoria de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha tornat a obrir a la participació ciutadana de tots els urgellencs i urgellenques l'elaboració del programa de la Festa Major 2016 a través d'una enquesta que es pot trobar a http://www.laseu.cat/formularis-pel-web/enquesta-fm-2015

Al respecte, la regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Sílvia Iscla, ha manifestat que “volem que l'enquesta sigui una eina que ens serveixi tant per valorar la Festa Major 2015 com per començar a preparar la Festa Major de l'any que ve. Els ciutadans i ciutadanes poden participar, fer crítiques constructives i aportar propostes de millora”.

Què pots fer tu per la Festa?

L'enquesta presenta un seguit de preguntes directes per tal que el ciutadà pugui expressar quina és l'activitat que més li ha agradat, proposar alguna activitat nova, o perquè valori les novetats d'enguany.

La Coordinadora de Casetes també ha afegit a l'enquesta la seva part, amb l'objectiu que els joves puguin dir la seva referent a l'espai de casetes i proposar activitats per l'any vinent.

L'enquesta es pot respondre telemàticament durant el període d'un mes. La Regidoria de Festes i Tradicions, juntament amb la Comissió de Festes i la Coordinadora de Casetes, ja estan començant a organitzar la propera Festa Major. La contractació de la majoria de grups musicals, orquestres o activitats concretes s'han de tancar amb força temps d'antelació per tal de tenir la disponibilitat que es busca així com un millor preu.

L'enquesta

Per poder omplir l'enquesta cal posar l'edat de la persona. Seguidament hi ha una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als participants que puntuïn entre malament, regular, normal, bé o molt bé.

A continuació trobem les següents qüestions per tal que els enquestats puguin dir la seva:

- Quina és l'activitat o activitats que més t'han agradat?

- Quin és l'acte o actes que t'han agradat menys?

- Com valores les activitats infantils d'aquesta Festa Major? Quina activitat o activitats proposaries per a futures edicions?

- Quina és la teva valoració dels actes de Plaça Catalunya? (Sardanes, concerts, balls...)

- Què et van semblar els concerts del Camp del Codina? Quines propostes de millora faries per aquest espai?

- Quina opinió tens del Teatre d'aquest any? (obra, espai, preu de les entrades...)

- Com valores la Festa Major a l'Espai Casetes?

- Què en penses de la ubicació del SeuRap i SeuTrònic a la Sala Polivalent? Quines propostes de millora faries?

- Quina valoració fas de la nit de SeuRock d'aquesta Festa Major?
- Quines activitats proposaries pel jovent per a futures edicions?

- Pots nombrar grups d'enguany que t'hagin agradat? Repetiries algun grup?

- Propostes de grups per la Festa Major 2016.

- Suggeriments i propostes de millora

 

(Ajuntament de la Seu d'Urgell. Montse Rovira)