Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu destina 88.000 euros a la millora de la zona esportiva

L'Ajuntament de la Seu destina 88.000 euros a la millora de la zona esportiva

Enguany se substituirà la tanca perimetral d'hoquei i patinatge i es renovarà els lavabos del Poliesportiu i els vestidors del camp de futbol. La partida forma part del Pla d'Inversions d'enguany, que ascendeix a 2,1 milions d'euros
Pavelló Poliesportiu de la Seu
24/05/2016 17:05

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell invertirà enguany 88.000 euros en la millora d'instal·lacions esportives municipals. Aquesta partida prové íntegrament del romanent de tresoreria i està inclosa en el Pla d'Inversions 2016, que es va aprovar al darrer ple municipal i que ascendeix a un total de 2.123.485 euros.

Una de les actuacions previstes és la substitució de la tanca perimetral de la pista d’hoquei patins i patinatge del Pavelló Poliesportiu, amb un cost de 28.000 euros. Al mateix Pavelló, també es farà la reforma integral dels serveis públics, per un valor de 35.000 euros. I just al costat, al camp de futbol, s'arranjarà els vestidors situats sota la graderia, amb una inversió de 25.000 euros.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de la Seu, Isidor Alberich, remarca que amb aquestes obres de millora “es completa una renovació dels equipaments de la zona esportiva municipal, iniciada ja la passada legislatura, que ofereix les millors condicions per a la pràctica dels diferents esports que s’hi porten a terme”.

La inversió prevista enguany per l'Ajuntament al municipi dobla àmpliament la de l'any passat, que va ser de 900.000 euros. El pla preveu 33 actuacions diferents per la millora d’infraestructures, espais i serveis públics de la ciutat. Més de la meitat (1,1 milions d'euros) provenen del rimanent de tresoreria, i el milió restant es cobrirà a través de préstec.