Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu d'Urgell clausura un pis del centre històric on s'exercia la prostitució

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell clausura un pis del centre històric on s'exercia la prostitució

Agents de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra han precintat la porta d’entrada del local i han canviat el pany
Pis precintat (Foto: Policia Local)
22/07/2016 15:05

Agents de la Policia Municipal de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i dels Mossos d’Esquadra han portat a terme aquest divendres al matí la clausura d'un local on s'exercia la prostitució, situat al primer pis del número 9 del carrer Canonges.

Cap a dos quarts de dotze del migdia, els agents han comprovat que no hi havia ningú a l'habitatge perquè cap persona ha contestat ni ha obert la porta després de picar al timbre. Seguidament, s’ha iniciat les tasques per obrir el pany i entrar. Allà s'ha pogut veure molts indicis que el pis era un prostíbul, ja que hi havia preservatius, vidres tintats a les portes i parets pintades en colors estridents, entre d'altres. Tot indica que els llogaters haurien deixat el local a corre-cuita. 

Segons ha informat l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, una vegada finalitzada la inspecció policial de l’interior del pis, s’ha precintat la porta i s'ha canviat el pany.

Procediment seguit

L’actuació policial s’ha realitzat segons un acord de la Junta de Govern Local del consistori urgellenc, pres el passat 13 de juny, en el que es va declarar l’execució forçosa i subsidiària de precintat del local. Prèviament, s'havia sol·licitat al tribunal de Lleida l’autorització per poder fer l’entrada al domicili en qüestió.

Cal recordar que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell del 7 de març de 2016 va incoar un expedient per tancament i clausura de l’establiment de prestació de serveis de naturalesa sexual ubicat a la planta primera de l’edifici dels carrer dels Canonges, número 9, per la manca de llicència, i per no complir alguns dels preceptes que legalment han de complir aquest tipus de locals. El pis havia provocat molts problemes als veïns.