Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu fa un reconeixement a David Aguilar pel seu talent i esperit de superació

L'Ajuntament de la Seu fa un reconeixement a David Aguilar pel seu talent i esperit de superació

El jove andorrà, amb família originària de la Seu d'Urgell, s'ha construït un braç articulat amb peces de Lego. Albert Batalla ha remarcat que la seva actitud és un model per a tots
Reconeixement a David Aguilar a l'Ajuntament de la Seu (21.05.2018)
21/05/2018 17:05

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha fet aquest dilluns un acte de reconeixement a David Aguilar, un jove andorrà que s'ha construït un braç articulat amb peces de Lego. L'alcalde urgellenc, Albert Batalla, ha destacat el talent i l'esperit de superació d'aquest noi, de família originària de la Seu d'Urgell.

Batalla, en nom de la Corporació Municipal, l'ha obsequiat amb una samarreta exclusiva que es reserva als esportistes urgellencs que assoleixen resultats rellevants en les seves modalitats d'esport. Al respecte, Batalla ha manifestat que el que ha aconseguit David Aguilar "no és ben bé una fita esportiva, però sí una demostració d'un gran talent". I ha afegit: "Creiem que la seva actitud és un model per a tots nosaltres".

Per la seva part, David Aguilar, acompanyat per la seva família, ha lliurat a l'alcalde de la Seu un exemplar emmarcat del National Geographic del passat mes d'abril, on surt publicada una entrevista en què explica el somni de construir-se una pròtesi per al seu braç.

Perfeccionant la seva pròtesi

David Aguilar es va construir una primera pròtesi pel seu braç desmuntant un helicòpter que havia construït amb peces de Lego. Posteriorment, en va crear una altra fent el mateix, però desmuntant un avió fet també de la mateixa manera. Actualment, està treballant en la fabricació d'un tercer enginy més perfeccionat que les dues primeres pròtesi, que incorporarà una nou mecanisme més sofisticat. "Cal perseguir els teus somnis, a mi no només m'ha comportat una satisfacció física sinó també moral", ha remarcat.

Galeria d'imatges de la recepció a l'Ajuntament de la Seu