Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal promouen un nou Workshop Ocupacional

L'Ajuntament de la Seu i el Consell Comarcal promouen un nou Workshop Ocupacional

Els demandants de feina podran contactar amb empreses de l'Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra que busquen perfils específics. La jornada es durà a terme aquest dimarts vinent, dia 24, al CETAP-Telecentre
Workshop Ocupacional a la Seu
18/10/2017 18:35

El CETAP-Telecentre, a la 3a planta del Centre Cultural Les Monges de la Seu, acollirà dimarts vinent dia 24, a partir de 2/4 de 9 del matí, la tercera edició del workshop ocupacional. La jornada reunirà empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra amb l’objectiu d’afavorir la contractació de persones desocupades. Les companyies participants representen diversos sectors econòmics com ara hostaleria, recepció i wellness, comerç i vendes, mecànica i electrònica, informàtica, administració i comptabilitat i indústria.

L'esdeveniment és organitzat per l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'Oficina Jove. Un dels objectius és precisament facilitar l'obtenció de feina per part de persones de la comarca que n'estiguin cercant. Segons recorden des del consistori urgellenc, un requisit bàsic per als demandants és que compleixin el perfil d’aquelles professions que seleccionin en el moment de fer la inscripció, pel que fa a formació, experiència i habilitats professionals. La inscripció es pot fer a través d'un formulari publicat a internet (http://bit.ly/workshop_alturgell_2017). El termini per apuntarse finalitza el 23 d’octubre a les dues del migdia. Per a més informació es pot enviar un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat o bé trucar al telèfon 973 355 608.

Taula de benvinguda

Aquesta nova edició del workshop ocupacional s’obrirà oficialment amb una taula de benvinguda als participants, a càrrec de l’alcalde de la Seu, Albert Batalla; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; la directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Seu, Elisa Farré, i el director del Servei d’Immigració del Govern d’Andorra, Jesús Guardiet.

Tallers pre-workshop

Com a novetat, aquest any s’han organitzat uns tallers de millora de competències en recerca de feina, que es realitzaran aquest divendres dia 20, entre dos quarts de deu del matí i la una del migdia al CETAP.

El primer taller tindrà lloc a 2/4 de 10 del matí, just després de la benvinguda, i estarà dedicat a la documentació necessària per treballar a Andorra. En el segon, a les 10 del matí, s’explicarà com elaborar un currículum vitae. A les 11, s'ensenyarà com presentar-se en una entrevista de feina en tres minuts. El quart taller, a les 12 del migdia, assessorarà els participants sobre el propi currículum.

La tercera edició del workshop ocupacional compta amb la col·laboració amb el Govern d’Andorra, SOC, Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Fons Social Europeu de la UE, BICAT, CETAP, el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, ODISSEU, Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural, Catalunya Emprèn, Reemepresa, GLOBAL Lleida, CECOT i Autoocupació.