Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu limita l'obertura de terrasses fins a les 11 de la nit

L'Ajuntament de la Seu limita l'obertura de terrasses fins a les 11 de la nit

La Policia Municipal ha comunicat la decisió als bars i restaurants del municipi. El consistori ha detectat per part d'alguns locals l'incompliment de les mesures obligatòries per a la prevenció de contagis de la COVID-19
Limitació d'horari per a les terrasses
13/05/2020 19:10

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell s'ha vist obligat a publicar un decret en què fixa les 11 de la nit com a hora límit de l'ocupació de l'espai públic amb terrasses, taules, cadires i altres elements vinculats a bars i restaurants del municipi. La Policia Municipal ha comunicat aquesta decisió a tots els locals del sector de la restauració amb l'objectiu que respectin l'horari de tancament fins a nova ordre.

El decret, que s'aplicarà tots els dies de la setmana, s'ha dictat en comprovar que en l'obertura d'algunes terrasses no es complien les mesures obligatòries i que hi havia massa gent a la nit.

Cal recordar que amb l'evolució favorable del control de la pandèmia de la COVID-19, des de dilluns poden reobrir les terrasses dels bars i restaurants, per bé que amb algunes mesures de distanciament i condicions higièniques. La limitació de l'aforament és del 50 per cent.

Ampliació de l'espai d'ocupació de terrasses

L'Ajuntament urgellenc ha remarcat que tot i que els horaris d'obertura de bars i restaurants els fixa la normativa de la Generalitat, l'ús de les terrasses és de competència municipal. En aquest sentit, el consistori també ha previst que les terrasses on hi hagi marge suficient, es pugui ampliar l'espai d'ocupació fins al doble (com a màxim). En aquells casos que això no sigui possible, es reduirà la taxa municipal a la meitat.