Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu organitza una acció formativa d'emprenedoria per a dones

L'Ajuntament de la Seu organitza una acció formativa d'emprenedoria per a dones

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 20 de gener al Consorci d’Atenció a les Persones. La primera sessió tindrà lloc el dilluns 23 de gener
Acció formativa per a dones
22/12/2016 08:00

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), per mitjà de la subvenció concedida per l’Institut Català de les Dones a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, organitza una acció formativa adreçada a dones emprenedores, empresàries i dones que es trobin en un moment de canvi professional.

La iniciativa, que porta per títol 'Emprenedores Liderant', consta de quatre sessions formatives que es desenvoluparan durant els mesos de gener i febrer. La primera jornada es durà a terme el 23 de gener i la darrera, el 13 de febrer.

L’objectiu de la proposta formativa és fomentar el desenvolupament personal, prendre consciència de les potencialitats i dels talents, identificar obstacles que impedeixen assolir reptes, incorporar enfocaments de coaching orientats a ampliar horitzons, potenciar les habilitats de comunicació i crear una comunitat de dones emprenedores a la comarca.

La formació es farà al CETAP-Telecentre, a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell, i la dirigirà Anna Bentanachs, de l'empresa Kaxi Coaching.

Inscripcions obertes

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Consorci d’Atenció a les Persones, al correu electrònic o bé als telèfons 973 353 112 i 973 354 102. El cost de les activitats és de 60 euros. El termini per formalitzar els tràmits finalitza el 20 de gener.

L'activitat, que forma part del Pla d’Igualtat de l’Alt Urgell, té el suport de l’Institut Català de les Dones.