Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu proposa Anna Martí com a Síndica Municipal de Greuges

L'Ajuntament de la Seu proposa Anna Martí com a Síndica Municipal de Greuges

El nomenament se sotmetrà a votació al proper ple ordinari, aquest dilluns vinent. Martí ha estat regidora entre 1987 i 2003 i professora de l'Institut Joan Brudieu i, actualment, de la UNED
Anna Martí serà proposada com a nova síndic de greuges municipal
02/02/2018 13:55

El proper ple ordinari de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, previst per aquest dilluns vinent a les 8 del vespre, sotmetrà a votació el nomenament d'Anna Martí com a nova Síndica Municipal de Greuges de la ciutat.

El 14 de gener passat va finalitzar el mandat de l’anterior síndic, Àngel Rúbio, que ha estat al capdavant de l'ens durant deu anys. Per aquest motiu, l’equip de govern municipal ha proposat nomenar a Anna Martí com a nova màxima responsable d’aquesta figura institucional que vetlla pels drets de la ciutadania davant de les administracions públiques. En cas que es faci efectiu el nomenament, serà també la primera dona que ocupa aquest càrrec local.

Biografia 

Anna Martí va néixer a Arfa i ha viscut des dels 10 anys a la Seu. És llicenciada en Filologia Hispànica i en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Ha treballat, durant 41 anys a l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell, on ha exercit com a professora de llengua i literatura catalanes en la seva condició de catedràtica. Actualment és professora tutora  de llengua catalana al centre associat de la UNED de la Seu.

Martí va ser regidora de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell durant quatre legislatures, entre 1987 i 2003, amb el Grup de Progrés, i tinent d'alcalde d’Ensenyament i Cultura. També es va encarregar de les àrees i de Festes i Esports (1987-2003).