Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu tindrà quatre tinences d'alcaldia

L'Ajuntament de la Seu tindrà quatre tinences d'alcaldia

CIU assumirà les àrees de serveis Centrals i de promoció de la ciutat , i Esquerra Republicana les d'atenció a les persones i de serveis al territori.
Logo Eleccions a RàdioSeu
18/06/2007 14:08

El pacte de govern entre ERC i CIU distribueix les regidories d'ambdues formacions polítiques amb el principal canvi a les àrees d'Urbanisme i Serveis Socials i Sanitat, que passen a mans d'un regidor convergent. Convergència i Unió conserva Finances; Turisme, Fires i Promoció Econòmica; Barris i Mobilitat; Esports i Noves Tecnologies; Educació i Comunicació; i Cooperació. També la Policia Municipal dependrà d'un regidor de CIU.

Per la seva banda, ERC controlarà les regidories de Règim Intern i Atenció Ciutadana; Patrimoni Municipal, Cultura i Festes; Via Pública i Serveis Municipals; Medi Ambient, Gent Gran i Polítiques d'Igualtat, a més de l'àrea de Joventut i Infancia (la legislatura passada compartida) i la de Participació Ciutadana.

El consistori de la Seu tindrà quatre tinences d'alcaldia. CIU assumirà les àrees de Serveis Centrals i de Promoció de la ciutat, i ERC les d'Atenció a les persones i de Serveis al Territori.