Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament de la Seu vol quantificar la repercussió ecònomica de la Fira de Sant Ermengol

L'Ajuntament de la Seu vol quantificar la repercussió ecònomica de la Fira de Sant Ermengol

L’àrea de Promoció Econòmica ha contactat amb l’IES Joan Brudieu perquè alguns estudiants facin un treball de cecerca sobre el certamen
Turisme la Seu - Fira Sant Ermengol
23/10/2007 12:13

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha sol.licitat la col.laboració de l’Institut Joan Brudieu per fer una anàlisi de la repercussió econòmica de la Fira de Sant Ermengol a la ciutat. El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Fires, Albert Batalla, ha assenyalat en una entrevista a RàdioSeu, que “tots tenim la sensació i la percepció que la Fira és un revulsiu molt important, però seria bo que el poguéssim quantificar amb dades, i a fons”.

El responsable municipal de Fires ha explicat que "s’ha demanat a l’IES urgellenc que realitzi l’estudi a través dels treballs de recerca dels alumnes, que compten amb l’ajut dels professors tutors". En aquest sentit, Batalla ha confirmat que la proposta ha estat ben rebuda i que des de la direcció del centre s’ha expressat la predisposició per dur a terme la coordinació d’alguns treballs d’anàlisi.

“És una oportunitat única per constatar la importància econòmica d’un dels esdeveniments més rellevants a la Seu, que ja sospitem, notem i veiem que és important, però que mai ha estat quantificat”, ha clos Batalla.