Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'ajuntament de Vielha e Mijaran organitza sessions informatives sobre el Pla Director Urbanístic

L'ajuntament de Vielha e Mijaran organitza sessions informatives sobre el Pla Director Urbanístic

28/10/2009 11:53

L'ajuntament de Vielha e Mijaran iniciarà aquest dimecres una ronda de visites als nuclis agregats del municipi per informar sobre les afectacions del Pla Director Urbanístic de la Val d'Aran aprovat inicialment per la Comissió Territorial d'Urbanisme i que actualment està en exposició pública.

Amb l'objectiu de fer arribar la màxima informació als veïns de les afectacions del pla en matèria d'accessos, comunicacions i creixement urbanístic, infraestructures, medi ambient i energia a l'Aran, s'han organitzat diverses xerrades en les quals hi participaran tècnics del consistori, que aclariran els dubtes que puguin tenir els veïns afectats.

Les xerrades comencen aquest dimecres a les 19.00 hores a la sala Social de Casau i posteriorment a les 21.30 hores a Betren. Demà, dijous s'ha programat sessions informatives a Arròs (13.00 hores), Gausac (19.00 hores) i Escunhau-Casarilh (21.30 hores). Les sales socials de Vilac i Aubèrt acolliran divendres, 30 d'octubre, noves sessions. Durant la propera setmana, l'ajuntament programarà més xerrades a Vielha i als pobles petits com Vila, Betlan, Mont i Montcorbau.