Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament d'Organyà arranja la teulada i les façanes de l'edifici consistorial

L'Ajuntament d'Organyà arranja la teulada i les façanes de l'edifici consistorial

Les obres s'han adjudicat per poc més de 46.000 euros i han rebut una subvenció de la Diputació. D'altra banda, aquest dimecres al migdia hi haurà una xerrada informativa sobre el camp de treball voluntari per a joves
Ajuntament d'Organyà
30/06/2020 15:19

L'Ajuntament d'Organyà ha adjudicat les obres per arranjar la teulada i la façana de la casa consistorial. Els treballs formen part del manteniment de l'edifici municipal.

El projecte es va pressupostar per 49.109 euros i s'han concedit a l'empresa contractada per un import de 46.222 €. L'actuació ha rebut una subvenció de la Diputació de Lleida, que hi aporta 10.000 euros. L'objectiu és garantir el bon estat de l'exterior de l'Ajuntament, que té entrada tant per la travessia de la carretera C-14 com pel carrer Major.

Pel que fa a l'interior, una de les actuacions més recents que s'hi ha fet és l'habilitació de la Sala Xart, que es va inaugurar l'octubre de l'any passat en el marc de la Fira de Sant Andreu. Aquest espai per a actes socials i culturals, ubicat a la tercera planta, ret homenatge a l'escultor ganxo Josep M. Xart (1948-2006), autor entre d'altres obres de l'escultura 'Gol de Wembley' que presideix l'entrada de l'Estadi del Futbol Club Barcelona.

En un altre ordre de coses, l'Ajuntament d'Organyà ha informat que aquest estiu organitza un camp de treball voluntari per a joves. L'activitat s'adreça a la franja d'edat de 13 a 16 anys; és a dir, a estudiants d'ESO. Per als qui hi estiguin interessats, aquest dimecres 1 de juliol, a les 12 del migdia, la Sala de les Homilies acollirà una xerrada informativa a càrrec de Quàlia.