Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament organitza un curs per a conèixer la llengua de signes catalana

L'Ajuntament organitza un curs per a conèixer la llengua de signes catalana

Es farà al llarg del mes vinent, els divendres i dissabtes, a l'Alberg La Valira Les classes volen facilitar la comunicació amb persones sordes
Llenguatge de signes
17/03/2008 16:24

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell organitza un curs de llengua de signes catalana adreçat a totes aquelles persones interessades en adquirir-ne els coneixements bàsics perquè es puguin comunicar amb les persones sordes. Alhora, es vol ajudar a adoptar una actitud de respecte i comprensió cap a aquestes persones tot facilitant-los hi la seva integració i participació social.

La regidora de Serveis Socials, Anna Vives, matisa que “aquest curs conforma el primer nivell dels quatre existents i en funció de l’èxit que vagin tenint les inscripcions, s’aniran organitzant la resta de cursos fins arribar a tots quatre nivells”.

Les classes les impartiran professionals de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA). Es faran a l'Alberg La Valira al llarg de vuit dies del mes d'abril -cada divendres i dissabte-, concretament entre el dia 4 i el 26 del mes vinent. Els divendres les classes començaran a les set de la tarda, mentres que els els dissabtes seran de 2/4 de 9 del matí a les dues del migdia.

El curs disposa de 20 places que s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció, que es pot fer fins dimecres de la setmana vinent a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de La Seu. El preu de la inscripció és de 35 euros. Els alumnes que realitzin aquest curs de signes catalana obtindran un certificat d’assistència si acrediten un mínim del 80% d’assistència a les classes.

Aquest curs compta amb la col•laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Caixa Girona i l’Alberg La Valira.