Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament prepara una targeta especial d'aparcament per als empresaris

L'Ajuntament prepara una targeta especial d'aparcament per als empresaris

El ple municipal va rebutjar la moció del PSC-Progrés, que demanava un estudi sobre l’ús de la zona blava a la Seu
Ple Municipal de la Seu d'Urgell
02/10/2007 11:36

La moció del PSC-Progrés presentada ahir durant el plenari sobre l'elaboració d’un estudi sobre la darrera ampliació de la zona blava va ser votada en contra per l'equip de govern de CIU i ERC, va rebre el suport d’ICV, i el PP s'hi va abstenir. Davant la petició del principal grup de l’oposició de reduir l’espai d’aparcament de pagament a la Seu d’Urgell, l’equip de govern va manifestar que considera que encara és aviat per treure conclusions sobre la conveniència o no de la mesura, però la van defensar per les repercussions positives que s’han constatat. Segons va assegurar el tinent d'alcalde Albert Batalla, "hi ha estudis previs que justifiquen les places de pagament, i els serveis tècnics han elaborat informes periòdics en aquest sentit".

El primer tinent d'alcalde, Albert Batalla, va anunciar durant el debat la creació una targeta d’aparcament dirigida als industrials per afavorir la seva feina. Així mateix va informar que el consistori està estudiant avantatges per als residents, mesura que demanava el PSC.

El PSC es va felicitar pels estudis iniciats sobre la zona blava i per l'aplicació de beneficis per a residents i empresaris. Mas va recordar el fet que “són propostes que ja havíem plantejat en reiterades ocasions”.

D'altra banda, Albert Batalla va assegurar que el PSC-Progrés va donar en el seu moment el vistiplau a l’ampliació de la zona blava a la Seu, una dada que va ser rebatuda per Mas.