Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'alcalde de Tremp, entre els batlles investigats per sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya

L'alcalde de Tremp, entre els batlles investigats per sobresous de la Federació de Municipis de Catalunya

Víctor Orrit nega els fets i assegura que no ha percebut "ni un euro" de l'ens per dietes o desplaçaments
04/07/2014 17:55

L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit (PSC), és l'únic batlle de l'Alt Pirineu que figura entre els 44 que presumptament han cobrat sobresous en concepte de dietes a través de la Federació de Municipis de Catalunya. Els fets els ha denunciat una plataforma veïnal de Sabadell, ciutat d'on havia estat alcalde el principal implicat en el cas, Manuel Bustos.

A través d'un comunicat, Víctor Orrit ha negat els fets i ha dit que, tot i que és membre de l'FMC, ''no ha percebut ni un sol euro en concepte de dietes ni desplaçament''. Per justificar-ho, adjunta el document dels Mossos d'Esquadra on assegura que queda clar que no s'ha produït cap transferència des de la FMC a l'alcalde de Tremp.

Segons Sabadell Lliure de Corrupció, l'entitat que va destapar el cas, Orrit hauria cobrat 2.244 euros. La investigació, inclosa en el cas Mercuri, és fruit d'un atestat dels Mossos del 2013. En el cas hi apareixen alcaldes de tots els colors polítics, tot i que predominen els del PSC, partit amb presència majoritària a l'FMC.