Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell disposa d'un bloc d'adopció d'animals

L'Alt Urgell disposa d'un bloc d'adopció d'animals

L’espai a Internet permet obtenir informació dels gossos que es troben al Refugi de Benavarre
Gos - Taca
08/05/2008 11:40

El Refugi d’Animals de Benavarre disposa d’un bloc d’adopció a Internet. L’espai virtual permet obtenir informació dels gossos que actualment es troben a la instal.lació comarcal i conèixer-los a través d’una fotografia i un text. El responsable del centre, Ernest Belchi, explica que l'objectiu de la iniciativa "és facilitar les adopcions i difondre la informació arreu".

Entre els animals que apareixen al bloc hi ha la Taca, una Border Collie; el Padrí o el Baco, molt juganer. Des del refugi es remarca que “tots aquests gossos necessiten una família que els adopti, amos que els cuidin, i molta comprensió per tal que puguin retornar l’amor que reben”. La gossera alturgellenca ja ha donat més de 125 gossos en adopció els últims mesos.

El Refugi d’Animals intercomarcal es fa càrrec actualment de les adopcions de gossos, gats i fures de les comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya. El centre duu a terme la seva rehabilitació i ofereix els animals amb xip, vacunats i sense paràsits, revisats de malalties comunes i esterilitzats, tal com indica la Llei de Protecció d’Animals de la Generalitat de Catalunya.

Cal recordar que al Refugi d’Animals de l’Alt Urgell-Cerdanya no s’hi practica l’eutanàsia, excepte quan els animals tenen una malaltia terminal o bé manifesten una conducta extremadament agressiva.