Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / L'Alt Urgell donarà el tret de sortida a unes jornades de cuina catalana a Andorra

L'Alt Urgell donarà el tret de sortida a unes jornades de cuina catalana a Andorra

El restaurant Alàs oferirà un menú amb plats típics de la comarca a l'Hotel Roc de Caldes La proposta l'organitza el Comú d'Escaldes-Engordany, capital de la Cultura Catalana 2011
Pere Moles i Xavier Mestres
06/09/2011 13:51

El Comú d’Escaldes-Engordany, amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana, ha volgut potenciar la gastronomia de Catalunya com a fet cultural diferenciador. És per això que ha organitzat unes jornades sota el nom  “La cuina dels països catalans a Escaldes-Engordany”. La proposta s'inicia dilluns que ve, 12 de setembre, amb la cuina de l'Alt Urgell i un menú preparat pel restaurant Alàs a l'Hotel Roc de Caldes.

Aquest esdeveniment, que es durà a terme tots els dilluns durant dotze setmanes a partir del pròxim 12 de setembre i fins a la darrera setmana del mes de novembre, comptarà amb la participació d'un total de 12 restaurants representants de 12 comarques catalanes, que oferiran al públic andorrà la diversitat de les seves cuines. El preu dels menús oscil·larà entre els 20 i els 40 euros.

Programa setembre

Dilluns 12: La cuina de l’Alt Urgell. Restaurant Alàs. Alàs. Lloc: Hotel Roc de Caldes. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 19: La cuina del Baix Camp. Restaurant La Cuina d’en Carlos. Pratdip. Lloc: Hotel Panorama. Hora: Àpat de migdia.

Dilluns 26: La cuina de la Segarra. Restaurant Hostal Cal Jaumet. Torà. Lloc: Hotel Husa Mola Park. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Programa d’octubre

Dilluns 3: La cuina de l’Empordanet. Alt Empordà. Restaurant El Roser 2 de l’Escala. Lloc: Restaurant Vermell de l’Hotel Príncep. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 10: La cuina de l’Empordanet. Baix Empordà. Hotel Restaurant Sa Punt de Pals. Lloc: Hotel Roc Blanc. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 17:
Vinaròs gastronòmic. Vinaròs. Restaurant Vinya d’Alos de Vinaròs. Restaurant La Cocina de Javier Ramos de Vinaròs. Lloc: Hotel Fènix. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 24: La cuina del Montsià. Restaurant Les Moles d’Ulldecona. Lloc: Restaurant Casa Canut. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 31:
La cuina volcànica. La Garrotxa. Hostal dels Ossos d’Olot. Lloc. Restaurant Fontanella. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Programa de novembre

Dilluns 7: La cuina del Baix Llobregat. Restaurant Casa Nostra de Corbera de Llobregat. Lloc: Restaurant Deimos de Caldea. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 14: La cuina del Garraf. Restaurant Negrefum de Vilanova i la Geltrú. Lloc: Restaurant la Gourmeterie-Casa Marquet. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 21: La cuina de l’Alt Penedés. Restaurant El Cigró d’Or de Gelida. Lloc: Restaurant Don Denis. Hora: Àpats de migdia i vespre.

Dilluns 28: La cuina de la Cerdanya. Restaurant Ca l’Eudald d’Alp. Lloc: Hotel Eureka. Hora: Àpats de migdia i vespre.